top of page

8. SEPTEMBER 2021 I HALS 

Den internationale teatergruppe SIREN ENSEMBLE fremførte en work in progress - forestilling A WOMAN'S JOURNEY, en udendørs performance, inspireret af de sejlende skulpturer Life-Boats, foran bådene på Hals havn. SIREN ENSEMBLE er en international teatergruppe, bestående af 5 unge kvinder. Det som samlede dem som et ensemble, var Life-Boats og den inspiration de gav dem. De skulle have været i Norge for at lave en forestilling, som en del af Life-boats tour, sommeren 2021. Desværre blev dette aflyst p.g.a Covid-19.Trods dét, valgte ensemblet at arbejde på forestillingen i Danmark, selvom det betød at de selv måtte betale for rejsen. I denne omgang havde de kun 9 dage sammen, og derfor var det ”en work in progress”-forestilling.

Læs mere om Siren Ensemble 

PÅ KAJ I HALS SEPTEMBER 2020

Life-boats har overvintret og holdt et lille sabbat år i Hals. Her har der været tid til at få rengjort, malet og andet vedligeholdelse af de 3 damer.

LIFE-BOATS PÅ KAJ I HALS 15/11-19

Så kom Life-boats på kaj for vinteren, hvor de skal vaskes, pudses, og plejes lidt så de kan være klar til forhåbentlig at tage på flere eventyr i 2020

11/10-19 LIFE-BOATS Forlader Skudehavnen for at sejle tilbage til Hals for vinteren

VESTERKÆRETS SKOLEELEVER BESØGER LIFE-BOATS, 8. OKTOBER 2019

Fra den 6/10-11/10 besøgte Life-boats Aalborg, hvor de lå til kaj i Skudehavnen ved Street Food.

Her har de i samarbejde med Vesterkærets Skole dannet rammen for events og workshops for alle skolens ca. 350 elever i uge 41.