PÅ KAJ I HALS SEPTEMBER 2020

Life-boats har overvintret og holdt et lille sabbat år i Hals. Her har der været tid til at få rengjort, malet og andet vedligeholdelse af de 3 damer.

LIFE-BOATS PÅ KAJ I HALS 15/11-19

Så kom Life-boats på kaj for vinteren, hvor de skal vaskes, pudses, og plejes lidt så de kan være klar til forhåbentlig at tage på flere eventyr i 2020

11/10-19 LIFE-BOATS Forlader Skudehavnen for at sejle tilbage til Hals for vinteren

VESTERKÆRETS SKOLEELEVER BESØGER LIFE-BOATS, 8. OKTOBER 2019

Fra den 6/10-11/10 besøgte Life-boats Aalborg, hvor de lå til kaj i Skudehavnen ved Street Food.

Her har de i samarbejde med Vesterkærets Skole dannet rammen for events og workshops for alle skolens ca. 350 elever i uge 41.

Nogle af elevernes selvportrætter i "Mit skib er ladet med Liv"

1/2

LIFE-BOATS TILBAGE I HALS EFTER SOMMERSEJLADS, HVOR DE HOLDER PAUSE

DRONNINGLUND KUNSTCENTER, 23. JUNI - 25. AUGUST 2019

PORTRÆTTER, Dronninglund Kunstcenters store sommerudstilling. 
19 danske og udenlandske kunstnere udstiller portrætter i form af billeder og  skulpturer.

Marit Benthe Norheim deltog med de 19 portrætter, der er forarbejder til galionsfigurerne på Mit skib er ladet med Minder.

SOMMER SEJLADS BILLEDER HALS, ASAA, SÆBY, STRANDBY, HALS 18/6 - 11/7 2019

ASAA, 22.-28. JUNI 2019

Asaa Skoles elever afholdte tema-uge om selvportræt i forbindelse med Life-Boats besøg. Eleverne besøgte i grupper Skibene hvor flere af eleverne også skrev deres ønsker og minder som de lå i kisterne i ”Længsel” og ”Minder”. MB. Norheim var på besøg på skolen holdte et oplæg ”om at forstå selvportrættets betydning på mange plan”. Tema-ugen endte ud i en flot udstillingen af børnenes egne portrætter af dem selv på Dronninglund Kunstcenter. Eleverne udsmykkede også den 10 og åbne galionsfigur på ”Mit skib er ladet med Minder” som også blev vist på udstillingen. 25 af eleverne skulle ligeledes male deres portrætter direkte på væggen i ”Mit skib er ladet med Liv”.

SEJLADS OG ANKOMST OG BESØG I ASAA, 22.-28. JUNI 2019

Anden tur langs den Vendsysselske Østkyst gik fra Hals til Asaa, hvor de fik en dejlig modtagelse med masser af mennesker og en flot check fra Spar Nord. Tale v. Per Hylander, Samrådet Østkysten, som har været medvirkende til at muliggøre Life-boats besøg i byen.

1/2

LIFE-BOATS FØRSTE SEJLADS PÅ SOMMERTUREN, 18. JUNI 2019

Den første lille tur langs den Vendsysselske Østkyst gik fra Aalborg til Hals, hvor de skal ligge til kaj og glæde gæster i Hals indtil de sejler videre til Asaa den 22. juni. Foto: Jakub Ivancik

1/1

LIFE-BOATS SOM INSPIRATIONSOPLÆG, 6. MAJ 2019

Marit Benthe Norheim var sammen med Ann-Dorte Christensen inviteret til at holde et indlæg, om

Life-boats med titlen "Kulturel samskabelse", ved en camp i forbindelse med Kulturministeriets nye pulje "Kultur i udsatte boligområder". Campen blev åbnet af Kulturminister Mette Bock. Læs mere under 2019 arrangement kalender.

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN FOR LIFE-BOATS, 29. MARTS 2019

Generalforsamling og gensynsfest med suppe og fælles hygge I Marit Benthe Norheims atelier i Mygdal

MYGDAL OG STIGSBORG BRYGGE NØRRESUNDBY 13.-15.MARTS

Så var det tid til at Life-boats igen skulle på land, så de kan få en god rengøring og et godt gennemsyn inden sommerens sejladser.