top of page

man. 15. jul.

|

Nordhavnen, og Søndre Havnevej

Søsætning og Sæsonåbning

I forbindelse med klargøringen hvor buen på LIV blev kærtegnet af blødt strygende malerruller hørte vi tydelige hjertelyde og Henrik som kravlede rundt dybt inde i livmoderen kom ud og var helt i stødet. LIV er så parat til sammen med LÆNGSEL og MINDER at sprede nyt liv i Strandby og omegn.

Søsætning og Sæsonåbning
Søsætning og Sæsonåbning

Tid og sted

15. jul. 2024, 17.00 – 21.00

Nordhavnen, og Søndre Havnevej, Hyttefadsvej 14, 9970 Strandby, Danmark

Program

Vi foretager søsætning den 15 juli hvor vi starter det praktiske arbejde i samarbejde med kranføreren midt på formiddagen og får bådene på plads på deres nye kajplads i løbet af eftermiddagen. Kom gerne og giv en hånd med i løbet af dagen - der er masser af opgaver klargøring af udstyr etc.

SØSÆTNINGSFESTEN STARTER KL. 17.00 ved slæbestedet i nordhavnen, hvor bådene skal ligge. Vi vil uddrage vise ord og liflige dråber af et til dagen etableret isbjerg som markering af starten på sæson 2024. Efter åbningen på slæbestedet vil vi bevæge os over til hovedkvarteret på Søndre Havnevej hvor der vil blive serveret et let tragtement. Særligt udvalgte personer vil fortælle historier om deres oplevelser med LIFE-boats. Der arbejdes på at få “3 tons tenorer” til at synge for, så fællessangen kan klinge unisont. 

Af hensyn til fremskaffelse af passende mængder mad og drikke skal tilmelding ske på mail: life-boats@outlook.com, senest den 14 juli.

Del dette event

bottom of page