top of page

fre. 31. maj

|

Søndre Havnevej 24, 9970 Strandby, Danmark

Åbent hus og præsentation af Life-boats klargøring forår 2024

Vi vil gerne invitere alle interesserede til åbent hus i hovedkvarteret på Strandby Havn, Søndre Havnevej 24, den 31. maj 2024 fra klokken 16-19. Her kan du se hvordan huset er indrettet, du vil kunne melde dig til de kommende arbejds- opgaver og blive opdateret med planerne for den kommende sæson.

Åbent hus og præsentation af Life-boats klargøring forår 2024
Åbent hus og præsentation af Life-boats klargøring forår 2024

Tid og sted

31. maj 2024, 16.00 – 19.00

Søndre Havnevej 24, 9970 Strandby, Danmark

Program

Kære LIFEboats Venner

Nu er tiden kommer til at vi skal have gjort bådene sejlklare til den kommende sæson som kommer til at byde på sejlads langs østkysten af Vendsyssel og til Hirsholmene.

Vi skal have sammensat nogle hold som - vist på det nedenstående diagram -  kan påtage sig opgaven med at få udført den nødvendige klargøring; afvaskning af bådene, bundmaling, klargøring af udstyr etc. Vi har med stor glæde modtager information om at Stiholt A/S har doneret midler til dækning af udgifterne til klargøringen.

Vi vil gerne invitere alle interesserede til åbent hus i hovedkvarteret på Strandby Havn, Søndre Havnevej 24 på fredag den 31. maj fra klokken 16-19.

Her kan du se hvordan huset er indrettet, du vil kunne melde dig til de kommende arbejdsopgaver og blive opdateret med planerne for den kommende sæson. Vi har brug for alle hænder som vil give en hånd med!

Hvis ikke du kan komme på fredag men gerne vil bidrage til løsning af opgaverne må du meget gerne kontakte Niels Mellergaard ved at sende en mail til nmellergaard@gmail.com Så vil du blive kontaktet for nærmere aftale.

Ud over at du kan nyde en forfriskning i huset på Søndre Havnevej på fredag kan du også blive opdateret med status og planer i forhold til projekt HAWart. Der vil kl 16:15, 17:15 og 18:15 være en 20 min præsentation at projektets stade.

Vel Mødt på bestyrelsernes vegne

Niels Mellergaard

P.t. fungerende koordineringskaptajn.

Del dette event

bottom of page